Piramis építés – Csapatépítő Program

Cégünk egy olyan izgalmas csapatépítő programot hozott létre, amelyben minden csapattag munkája számít a végső cél eléréséhez. A program szimbolizálja a részegységek összedolgozásából kialakuló sikeres végeredményt, vagyis az óriás piramist. A piramis 52 elemből áll, melyeken 15 (3-4 fős) csapat dolgozik egyidőben. A szétbontott csapatok együttes munkájára lesz szükség a végleges közel 3 méter magas piramisforma elkészítéséhez.

A piramis egyik oldala a cég arculatára brandingelhető.

Minden szükséges eszközt, illetve leírást biztosítunk a piramishoz, a sikeres kivitelezéshez már csak a csapat ügyessége szabhat határokat.

A program időtartama: cca. 1-1,5 óra

Forma 1 versenyautó építés

Forma 1-es csapatépítőnk keretein belül néhány óra alatt valódi közösséget kovácsolhat az addig inkább csak egymás mellett, mint egymással dolgozó kollégákból. A közös kihívás, olyan cél teljesítése, amely korábban elképzelhetetlennek látszott, óriási közösségteremtő erővel bír, minden csapattag munkája számít a végső cél eléréséhez. A versenyre szánt autókat maximum 12 fős csapatokban építhetik, csinosíthatják résztvevőink. Természetesen fontos a külcsín, de a lényeg hogy az autó kibírja a futamot.Minden szükséges eszközt, illetve leírást biztosítunk, már csak a csapat kreativitása szabhat határokat.

A program időtartama: cca. 1,5-2 óra

A program lebonyolításához szükséges minimális létszám 5 fő autónként.

Fűrész Szabaduló – Csapatépítő Program

Szabaduló programunk lényege a csapatmunka, ugyanis hiába tud valaki egyénileg kiemelkedő teljesítményt nyújtani, csak csapatban lesznek képesek megoldani a feladatokat az adott idő alatt.
Minden esetben egyedileg készítjük el csapatépítő programunkat a csapat létszámának, illetve habitusának és a helyszín függvényében.

Hátborzongató díszleteink olykor rátermettséget és bátorságot igényelnek. A fűrész segítői a csapat segítségére is lehetnek.
Nagy létszám esetén kisebb csapatokra osztjuk a résztvevőket és a csapatok egyidejűleg más-más feladatok megoldásával juthatnak közelebb a végső cél eléréséhez.

A program időtartama: kb. 1-2 óra létszámtól függően.

Arcfestés

Legyen az bármilyen rendezvény az arcfestés mindig biztos siker a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt.  Tehetséges arcfestőink minden lurkót szeretettel várnak és minden kérésnek eleget tesznek, legyen szó növény, állat vagy rémisztő alak megjelenítéséről. Bármilyen rendezvény elengedhetetlen eleme. Mondd, Te mi szeretnél lenni?

Csillámtetoválás

A csillámos testdíszek elsősorban a kisebb gyerekek és mindenekelőtt a lányok berkeiben népszerűek. Nagyon feltűnőek és látványosak, több napig is ékesítik a bőrünket, szóval sokáig lehet örülni a csillogó élménynek. Profi csillámtetoválóink pontosan azt fogják elkészíteni, amit a vendég csak szeretne.

Relax Sziget

A mai mindennapos megfeszített munkatempójú világban mindenki egy kis pihenésre, lazításra vágyik. Erre a célra hoztuk létre a mi kis masszázsszigetünket, ahol mindenkire üdítő élmény vár. Sport és egész napos rendezvényeken igen népszerű lehet. 3 x 6 méteres sátor alatt helyezzük el a szigetet.

Baba – Mama Sátor

A kismamák legnagyobb segítsége, ha valahova el tud vonulni babáját megetetni, vagy akár tisztába tenni, átöltöztetni. Pelenkázó asztal, karosszék és babzsák várja a mamákat és babákat a 3 x 6 méteres sátor alatt.

Ezoterika Sziget

Mindent az igényeidre szabunk, ami azt jeleni, hogy minden megrendelő a rendezvénye arculatának függvényében rakhatja össze ezotérikus szigetét. Választható szolgáltatásaink között a következők szerepelnek: írisz diagnosztika, kártyajóslás, grafológus, asztrológus, aurafotózás, számmisztika, kineziológiai, stresszoldás, arcelemzés, kristályterápia, angyalkártya és tenyérjóslás. Az ezoterika napjainkban egyre népszerűbb, így a legtöbb rendezvényt különlegessé tehetik az ilyen koncepciójú rendezvény sátrak, egy biztos látogatóból nem lesz hiány, még ha egész vagy akár több napos rendezvényről is van szó.

Lánctalp – játékbérlés

Csapatépítő tréningek, céges bulik, családi és gyereknapok kiváló kelléke lehet az egyedi játékok bérlése. Ez itt a világ legkönnyebb lánctalpa, ahol te magad leszel a fogaskerék. A játék a tankok valódi lánctalpát imitálja, ahol a játékosok összehangolt munkája szükséges ahhoz, hogy előrébb guruljunk. A vicces megmérettetésben az nyer, aki előbb ér be célba, ez azonban csak úgy történhet meg, ha lábak és kezek közös ritmusra dolgoznak.

Részegszemüveg – bérelhető játékok

Gondolj bele, egyetlen korty alkoholt sem kell innod, hogy kipróbáld a részegség különböző fázisait, ami már csak azért is jó, mert nem leszel másnapos. Különleges szemüvegeink ugyanis tökéletesen imitálják az ittasság különböző fázisait, azonban a móka még csak itt kezdődik. Ugyanis spiccesen még haza is kell találj, vagyis különböző akadályokat kell teljesíts, ami nem is lesz olyan könnyű, mint gondolnád, viszont garantáltan remekül fogsz szórakozni, no meg a nézők is.