Referenciák

Aquaworld Resort Budapest

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a kültéri és beltéri rendezvényeink színvonalasak, jól konstruáltak és megfelelően levezényeltek legyenek. Szerencsések vagyunk, mert az Aquaworld csapatával régóta dolgozunk már együtt, több rendezvényünkre is kiváló visszajelzéseket kaptunk.

Rendezvényeinket állandó partnerünkkel mind kültéren mind beltéren kiváló minőségben precízen látja a Progressfun csapata. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki nyugodtan szeretné rendezvényét egy profi csapattal lebonyolítani.

Kiss Szabolcs – Marketing vezető – Aquaworld

EDF Démász

Egyik leg nagyobb kihívás számunkra a családi napok típusú rendezvények lebonyolítása. Itt sok mindenre kell figyelnünk egyszerre: a megrendelőnk igényeire, a szülők kényelmére és természetesen a gyerkőcök biztonságára. Az EDF Démász több éve folyamatosan ellát minket különböző kihívásokkal, amiknek örömmel állunk elébe! 🙂

Családi napunkat több éve a Progressfun csapata bonyolítja le. Munkavállalóink visszajelzése is azt tükrözi, hogy animátoraik és kiváló minőségű játékparkjuk maximális kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak mind a nyári családi rendezvényeinken mind pedig a téli évzáró partykon.

Tóth Eszter – Edf Démász