Hostess, animátor

Minden nívósabb rendezvény elengedhetetlen résztvevője a mosolygós hostess, hiszen ő az, aki felügyeli az eseményt, akihez bármilyen kéréssel fordulhatunk, és aki segít eligazodnunk, ha tanácstalanok vagyunk, legyen bármiről is szó. A hostessek nélkül egy nagyobb rendezvény könnyen lehet a káosz helyszíne és a látogató, úgy fog távozni, hogy „na ennek nem volt se füle se farka”, így szervezés előtt mindenképpen érdemes elgondolkodni, hogy igénybe vesszük segítségüket. A mi Hostesseink és animátoraink profi módon és mindig mosolygósan lesznek a segítségedre.

Felfújható párakapu

A nyári forróságban az ember a felfrissülés minden formájára áhítozik, így van ez egy rendezvényen és sporteseményen is. A felfújható párakapu tökéletes eszköz arra, hogy akár egész nap, létszámtól függetlenül találjanak az emberek egy kis felfrissülést. A kiegészítő, minden nyáron tartott rendezvény tökéletes kelléke, a résztvevők egészen biztosan hálásak lesznek érte.

Helyigény: 7 x 2 m
Áramigény: 230 V / 8 A
Vízellátás: 10 méteren belül 0,5-1’ vízkiállásra folyamatos csatlakozási lehetőség szükséges

Felfújható célkapu

A felfújható célkapu minden sportrendezvény tökéletes kiegészítője, amelyet igény szerint brandingelhető. Méreténél fogva távolról is remekül látható, így motivációs eszköznek sem utolsó például egy futóverseny alkalmából. Természetesen nem csak a cél, de a rajtvonalnál is ugyanúgy felállítható. A felfújható célkapu összeszerelése és szétszedése is egyszerű, így ideális választás minden alkalomra.

Eszközünk brandingelhető, így akár a cég logójával ellátva rendelhető, ezzel személyesebbé téve a rendezvény témájához.

Helyigény: 7 x 2 m
Áramigény: 230 V / 8 A