Piramis építés – Csapatépítő Program

Cégünk egy olyan izgalmas csapatépítő programot hozott létre, amelyben minden csapattag munkája számít a végső cél eléréséhez. A program szimbolizálja a részegységek összedolgozásából kialakuló sikeres végeredményt, vagyis az óriás piramist. A piramis 52 elemből áll, melyeken 15 (3-4 fős) csapat dolgozik egyidőben. A szétbontott csapatok együttes munkájára lesz szükség a végleges közel 3 méter magas piramisforma elkészítéséhez.

A piramis egyik oldala a cég arculatára brandingelhető.

Minden szükséges eszközt, illetve leírást biztosítunk a piramishoz, a sikeres kivitelezéshez már csak a csapat ügyessége szabhat határokat.

A program időtartama: cca. 1-1,5 óra

Forma 1 versenyautó építés

Forma 1-es csapatépítőnk keretein belül néhány óra alatt valódi közösséget kovácsolhat az addig inkább csak egymás mellett, mint egymással dolgozó kollégákból. A közös kihívás, olyan cél teljesítése, amely korábban elképzelhetetlennek látszott, óriási közösségteremtő erővel bír, minden csapattag munkája számít a végső cél eléréséhez. A versenyre szánt autókat maximum 12 fős csapatokban építhetik, csinosíthatják résztvevőink. Természetesen fontos a külcsín, de a lényeg hogy az autó kibírja a futamot.Minden szükséges eszközt, illetve leírást biztosítunk, már csak a csapat kreativitása szabhat határokat.

A program időtartama: cca. 1,5-2 óra

A program lebonyolításához szükséges minimális létszám 5 fő autónként.