Kergetricikli

Ha szeretsz biciklizni, most megmutathatod, mennyire ülsz profin a nyeregben. Mielőtt azonban elkezdenéd, egy dolgot mindenképpen meg kell tenned: felejtsd el azt, amit a biciklizésről eddig gondoltál. Ezen az akadálypályán ugyanis nem az lesz a legnehezebb feladat, hogy a nyeregben maradj (bár ha belegondolunk az is), hanem hogy legyőzd az akadályokat, igen ám, de ha jobbra akarsz majd fordulni a bringa balra fog kanyarodni. Nem is olyan egyszerű ugye? Bizony tényleg nem az, de rendkívül szórakoztató és vicces. Ha pedig megtettél pár kört, utána már nem is fog olyan bonyolultnak tűnni a dolog, csak hazafelé kell majd egy kicsit vigyáznod, nehogy valamelyik sarkon véletlenül majd rossz irányba fordulj.

Twister

Kétség sem férhet hozzá, hogy a családi- és parti-játékok egyik legkedveltebb tagja a Twister. Ha botor módon azt gondoltad volna eddig, hogy ura vagy végtagjaidnak, hogy a kezed és a lábad mindig engedelmeskedik, akkor próbáld ki ezt a játékot és nézd meg mennyire is tudsz „összegubancolódni”. A kivételesen mókás játék lényege ugyanis, hogy a megfelelő színre kell helyezned a kezed vagy a lábad, ami elsőre könnyűnek tűnhet valójában azonban kacagtatóan nem az. Egy táblán kettő vagy akár négy ember is játszhat, korosztályt illetően pedig nincs sem alsó, sem felső határ, lényeg, hogy légy ruganyos, de a legjobb, ha egyenesen gumiból vannak a csontjaid. A legfőbb szabály, hogy az a játékos, amelyik a kezein és lábain kívül más testrészét is a földre rakja bizony kiesett a mókából. Bármilyen party, mulatozás, rendezvény kiváló játéka lehet a Twister, ha még nem próbáltad volna, akkor hajrá, lássuk te mennyire vagy gumiból.

Óriás Bocsa

A bocsában nincs bocsánat, az nyer, aki ügyesebb és három golyóból több pontot szed össze. Akárcsak egy kiterített darts, itt is a célzás a lényeg, ebben az esetben azonban nem tűvel dobsz, ami belefúródik a táblába, hanem golyóval, ami még gurul is egy sort mielőtt célba érne. Ha úgy érzed, jól bánsz a golyókkal, célzásod pedig pontos, akkor itt az ideje, hogy kipróbált ezt a régi magyar játékot, amivel már őseink is remekül elszórakoztatták magukat és a másikat. Az óriás bocsa az egyik legnépszerűbb golyós játék, mivel egyszerre többen is tudják játszani (hogy hányan, te döntöd el) így kiváló kelléke lehet minden összejövetelnek, legyen az egy céges buli, csapatépítő tréning vagy bármilyen egyéb rendezvény.

Óriás Jenga

Reméljük azért minél később. Ismered a jó öreg Jenga játékot? Biztosan, ha mégsem annyit érdemes tudni róla, hogy a gyönyörűséges Leslie Scott játéktervező találta ki és egy csapásra meg is hódította a világot. Kicsit ellentéte a legónak, itt nem hozzáadni kell a toronyhoz, hanem elvenni belőle, igen ám, de mindezt úgy, hogy azért talpon maradjon, vagyis ne dőljön össze. Ha pedig nálad borul a torony, akkor bizony te vesztettél. Nem kell hozzá építészmérnöki végzettség, de ha van egy kis érzéked az aritmetikához, akkor az itt egészen biztosan jól fog jönni, no meg némi egyensúlyérzék és a koncentrálás is segítségedre lesz. Az óriás Jengában pedig az a legjobb, hogy olyan érzés, mintha egy valódi toronnyal egyensúlyoznál.

Streetball palánk

Vagy más néven utcai kosárlabda. Ha láttál már amerikai filmet, akkor jó eséllyel láttál már Streetball meccset is, amit előszeretettel űznek az óceán túloldalán és szerencsére nálunk is egyre kedveltebb. A Streetballban az a jó, hogy igazából bárhol űzheted, bárhol dobhatsz párat, ha kedved úgy tartja, feltéve persze, ha van hozzá kosár és labda. Ez szokta a bárhol játszás legfőbb akadályát jelenteni, azonban mi palánkot és labdát is biztosítunk neked, szóval nem lehetnek többé kifogásaid egy kis testmozgásra. A hárompontos senkinek nem megy könnyedén, sokat kell gyakorolni és minél előbb érdemes elkezdeni. Szóval hajrá és kosár.

Röplabda Pálya

Forró homok, napsütés, csillogó víz, strand. Vajon mi hiányzik a képből? Naná, hogy egy röplabda pálya, a nyári sportok legkiválóbbika. Van egy jó csapatod, akkor kérj tőlünk labdát, hálót és máris kezdődhet a játék. A felhőtlen szórakozás és kikapcsolódás tökéletes kelléke ez, amit a déli forróságán ugyan olyan jó játszani, mint a naplementében. Egyszerűnek tűnhet, pedig elég rafinált, ha próbáltad már biztosan tudod, hogy nem mindig olyan könnyű az ellenfél térfelére ütni a labdát, sőt gyakran a hálóban köt ki a mozdulatunk, amiért nem jár pont. Ahogy mondják, gyakorlat teszi a mester, ne habozz és kezd el te is ütögetni a labdát, hogy nyár végére bárkit kihívhass a strandon egy jó kis játékra.

Asztalitenisz

A játék, ami mindenkit megmozgat. Kevés olyan sport van a világon, amit annyira sokan szeretnének, mint az asztalitenisz vagy ismertebb nevén a pingpong. A játékot ketten és négyen játszhatjátok és akkor sincsen baj, ha még nem próbáltad, hidd el gyorsan bele fogsz jönni. Az első nyesés vagy csavarás felemelő érzés, az pedig, ha az ellenfél nem tudja visszaadni a labdát felejthetetlen. De pont ez a lényeg, úgy kell üss, hogy azt ne lehessen visszaütni. Télen és nyáron is, szabadban és fedett pályán ugyanúgy tökéletes kikapcsolódást kínál ez a remek sport. A lényeg, hogy legyél gyors és elég fürge, ha ez megvan és még a hálón is át tudod billenteni azt a bizonyos pattogó lasztit, akkor zsebedben a győzelem. Asztalt, hálót, ütőket és labdákat mi biztosítunk, te csak a lelkesedésedet hozd.

Teqball

A több funkciós Teqball asztalt ajánljuk kül- és beltéri rendezvényekre egyaránt, mely egy futballalapú sporteszköz és egy sport is egyben, amely a profi focisták és az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudás és koncentráció fejlesztésére játékos módon!

Az asztalhoz biztosítunk focilabdát, asztalitenisz és beach tennis szettet is, így több funkciójával is megismerkedhetnek a vendégei.