Digitális Reflex Asztal

A reflex asztal egy többfunkciós egyedi fejlesztésű ügyességi eszköz. A készségfejlesztő játék célja, hogy a különböző sorrendben felvillanó fényeket megérintsük. Arról hogy a megadott idő alatt hányszor sikerült megérintenünk az akadályokat a digitális kijelző számlálója ad visszajelzést.

VR Szimulátor

A 3D vizuális élmény teljesen magával ragad!

Ki gondolná, hogy egy “egyszerű szemüveg” felvételével átléphetünk egy teljesen valósághű virtuális világba, ahol a 3D-s térbeli elemek és hatások oly mértékben csapják be az agyunkat, hogy remegő lábakkal állunk a felhőkarcoló tetején vagy tátott szájjal nézünk körbe az óceán mélyén, miközben egy óriás cet úszik el mellettünk.
Nem csak a szemüveget viselő szórakozik, hanem a kívülálló is betekintést nyerhet egy nagyméretű LCD TV-én keresztül.
Számtalan játék közül van lehetőség a választásra (a teljesség igénye nélkül):
– Beat Saber
– Fruit Ninja
– Mélytengeri merülés
– Angry Birds
– Vidámpark

Ajánljuk beltéri rendezvények kiegészítő szórakoztató elemeként.

MindFlex Game

A Mindflex egy olyan játék, mely az EEG biofeedback működésére építve, a homlokunkra és fülünkre erősített érzékelők segítségével érzékeli agyhullámaink intenzitását. Amikor ellazulunk vagy erősen összpontosítunk, más-más típusú agyhullámokat generálunk. Amint a homlokunkra helyezett Mindflex fejpántok érzékelik az agyhullámokat, jelet küldenek a konzolon belül található ventillátornak. Ez a ventillátor irányítja a labda lebegését. Az agyhullámok pedig a ventillátor erősségét befolyásolják. Minél erősebben koncentrálunk, annál erősebben fúj a ventillátor és annál magasabban lebeg a labdánk. Ellazítva elménket a ventillátor által generált légáramlat is gyengül, így a labda is alacsonyabban lebeg.

Soccergép

Mekkora erő van a rúgásodban? Ha meg tudod úgy bikázni a labdát, hogy keresztülhasítsa az egész focipályát, akkor egész biztosan sikeres leszel ebben a játékban is. A Soccer ugyanis az erő és a technika találkozása, kicsit hasonlít a boxgéphez, csak ezúttal nem a karodnak, hanem a lábadnak kell hibátlan formában lennie. A gép méri a rúgás erejét és sebességét, így kiváló megmérettetést kínál mindenkinek, csapatban és egyéniben egyaránt. Családi és gyerekprogramok mellett a céges tréningeken, csapatépítőkön is megállja a helyét.

A digitális kijelző miatt, kültéren ajánlott fedés alatt elhelyezni

Táncgép

Ha a zene a véredben van, akkor ezt a táncgépet neked találták ki, de a legjobb, hogy akkor is te lehetsz a parkett ördöge, ha a ritmusérzék adománya nem adhatott meg neked, viszont a koncentrációé igen. A szórakoztató játékban a nevetés és a jókedv garantált. Próbálj figyelni a felvillanó színekre, kövesd az ütemet és mindig oda lépj, ahova kell. Mi a kedvenc zenei irányzatod a techno vagy inkább a rock and roll, a Beatlesre vagy Justin Bieberre rázod jobban? Bármi is legyen a kedvenced, itt biztosan megtalálod a stílusodat, és ha ügyesen teljesítesz a valódi parketten is reflektorfénybe kerülhetsz. Ki tudja, talán új csillag születik? Próbáld ki és kiderül.

A digitális kijelző miatt, kültéren ajánlott fedés alatt elhelyezni.

Kalapácsos Erőmérő

A legendás Thor híres kalapácsával, akár a hegyeket is képes volt egy suhintásra összelapítani. Most itt az idő, hogy kiderüljön, Te mire vagy képes egy kalapáccsal a kezedben, milyen erővel tudsz lesújtani a rettenetes pöröllyel. Ha egy favágó vére pezseg benned, akkor biztosan remek eredményeket fogsz elérni a kalapácsos erőmérővel. Amint lesújtasz, az eredményed pontosan megjelenik a kijelzőn. Lássuk: ki lesz ma a bajnok!

A digitális kijelző miatt, kültéren ajánlott fedés alatt elhelyezni.

Digitális Darts

A világklasszisok sem kezdték másként, elhajították a tűt egyenesen a tábla közepe felé. Vajon te mennyire tudsz jól célozni, eltalálod a bullt? És ha igen, hány tűből: öt, három, netalán egy? Ha jól dobsz a tábla felragyog, és hősies zene is jelzi, hogy bizony te tudod, merre is van középpont. A digitális dartsszal több játékot is kipróbálhatsz: vajon ki éri el előbb a 301 vagy az 501 pontot? Ki dobja ki hamarabb a 16, 18, 20-as számokat a krikettben? Ketten, hárman, de akár négyen is játszhattok egyszerre.

Amennyiben kisebbek is ellátogatnak a rendezvényre, számukra itt a nagyméretű, felfújható darts, mely kültérre is tökéletes megoldást jelent.

A digitális kijelző miatt, kültéren ajánlott fedés alatt elhelyezni

Boxgép

Te is kipróbálhatod, hogy milyen érzés is lehet a szorítóban. Szerencsére a gép nem üt vissza, viszont te megnézheted, mennyi erő is van a karodban, és hogy az öklöd milyen pontosan talál bele a célba. Jobb egyenes vagy a bal horog a titkos ászod? Bármelyik is legyen, most megmutathatod, mi is az, amit tudsz.

A digitális kijelző miatt, kültéren ajánlott fedés alatt elhelyezni

Biliárdasztal

Tudtad, hogy már a 15.században is népszerű játék volt a biliárd, és hogy maga a híres költő Shakespeare is írt róla az egyik darabjában? Nos, nem véletlenül, a biliárd mindig is nagyon kedvelt játék volt a kicsik és a nagyok körében egyaránt. Nem kell hozzá se erőművésznek se ügyességi bajnoknak lenned, egy kis gyakorlással mindenki elsajátíthatja a játék trükkjeit, vajon te teszed be az utolsó fekete golyót a lyukba, vagy ellenfeled? Ketten, de akár párban, azaz négyen is lehet játszani az asztalon, koccanjanak hát azok a golyók és lássuk ki veszi könnyebben az akadályokat. A csíkos vagy a sima lesz ma a nyerő?

Tájfun

Milyen reflexeid vannak? Elkapod a poharat, ha lebillen az asztalról, piros pacsiban te vagy a nyerő? Ha igen, akkor talán lehet esélyed. Ez a remek hangulatú játék ugyanis mindenekelőtt a reflexekről szól, légy olyan gyors, mint még soha és bajnok lehetsz ennél az asztalnál. Az elektromágneses mezőn száguldó korong az ellenfeled és a te kapud között cikázik, olykor gyorsabban, mint ahogy azt szemed követni tudná. Ilyenkor hallgass az ösztöneidre, légy olyan akár egy Jedi, védd ki a támadást és találj be te elsőként az ellenfél kapujába. A korongot lökheted egyenesen és pattinthatod a falról is, a száguldás az izgalom és a remek szórakozás garantált!

A digitális kijelző miatt, kültéren ajánlott fedés alatt elhelyezni.