Téli ajánlatunk

Ajándékozza meg csapatát, munkatársait egy felejthetetlen élménnyel Karácsonyra. Játékain kapcsán nem csak az élményt és jókedved ajándékozza majd, hanem ezek mellett építi cégében a csapatszellemet és lojalitást. Játékaink mindegyike remek lehetőség arra, hogy levezessék az 1 év alatt felgyülemlett esetleges feszültséget és végre teljesen kikapcsolódjanak.

Válasszon különleges játékaink közül:

Miért is jó választás egy csapatépítés?

Számtalan tanulmány igazolja, hogy a csapatépítés nagyban előre lendítheti a termelést, segíti a munka közben felgyülemlett stressz oldását, egybekovácsolja a munkatársakat így határozottabb lépéseket képesek megtenni a közös cél érdekében. Összeszedtük az 3 fő okot, amiért javasoljuk partnereinknek csapatépítő játékainkat:

Javul a termelékenység
Amikor egy vállalkozásban a csapat egy ügyért, szinte egyként tudnak kiállni, az nagyot lendít a termelésen. Ehhez szükséges, hogy az egyén jól érezze magát a csapatban.

Nő a motiváció
A csapatépítő játékok során érezhetően nő munkatársai önbizalma. A feladatok elvégzéséhez mindenkinek bele kell adnia a saját kreativitását és segítenie kell a másikat, így amikor közösen megoldanak egy feladványt, vagy ügyességi feladatot, munkatársai érzik, hogy a csapat fontos tagjai.

Gyorsabb, határozottabb problémamegoldás
Csapatépítő játékainkban gyakran azon a problémamegoldáson van a hangsúly. Legyen szó valamilyen tárgy megtalálásáról, vagy éppen egy szabadulós játékról, mindhez arra van szükség, hogy a csapat közösen találja meg a megoldást. Ezek a szituációs gyakorlatok javítják a csapatmunka hatékonyságát, gyorsítják a gondolkodást és megint csak növelik az önbizalmat.