Fűrész Szabaduló – Csapatépítő Program

Szabaduló programunk lényege a csapatmunka, ugyanis hiába tud valaki egyénileg kiemelkedő teljesítményt nyújtani, csak csapatban lesznek képesek megoldani a feladatokat az adott idő alatt.
Minden esetben egyedileg készítjük el csapatépítő programunkat a csapat létszámának, illetve habitusának és a helyszín függvényében.

Hátborzongató díszleteink olykor rátermettséget és bátorságot igényelnek. A fűrész segítői a csapat segítségére is lehetnek.
Nagy létszám esetén kisebb csapatokra osztjuk a résztvevőket és a csapatok egyidejűleg más-más feladatok megoldásával juthatnak közelebb a végső cél eléréséhez.

A program időtartama: kb. 1-2 óra létszámtól függően.

Bűvész Show

Ki tudja, előhúzni elő lehet belőle az biztos, de egy bűvész a trükkjeit (vagy varázslatait) nem fedi fel soha senkinek, így van ezzel Barlai Tamás világszerte elismert bűvész is, aki már sok ezer embernek szerzett felejthetetlen estét mutatványaival. Ha egy igazán nagy volumenű programot szeretnél nyújtani a gyerekeknek és persze a felnőtteknek is, akkor mi szívesen elvisszük hozzád a mestert, aki kimondottan a gyermekek számára összeállított interaktív műsorral varázsolja el a közönséget. Ámulatból, tapsból és nevetésből biztosan nem lesz hiány, a bűvész fellépése minden családi vagy gyermekprogram fénypontja lehet.

Bohóc Show

Furcsa, izgalmas, titokzatos, de mindenekelőtt nevettető figurák a bohócok, a gyerekek nagy kedvencei. Ahol feltűnnek, ott vigadalom van. A bohócokkal egy probléma van, hogy nem tudni merre, hol élnek, így nehéz rájuk bukkanni, szerencsére mi ismerünk párat, akik a te rendezvényeden is szívesen lépnek fel, mindenekelőtt persze a családi és gyermekprogramok vannak célkeresztjükben. Vicces és barátságos bohócaink igény szerint állítják össze műsorukat, így a programban csak olyan dolgok fognak szerepelni, amit te és természetesen a közönség szeretnének.

Baba – Mama Sátor

A kismamák legnagyobb segítsége, ha valahova el tud vonulni babáját megetetni, vagy akár tisztába tenni, átöltöztetni. Pelenkázó asztal, karosszék és babzsák várja a mamákat és babákat a 3 x 6 méteres sátor alatt.

Relax Sziget

A mai mindennapos megfeszített munkatempójú világban mindenki egy kis pihenésre, lazításra vágyik. Erre a célra hoztuk létre a mi kis masszázsszigetünket, ahol mindenkire üdítő élmény vár. Sport és egész napos rendezvényeken igen népszerű lehet. 3 x 6 méteres sátor alatt helyezzük el a szigetet.

Ezoterika Sziget

Mindent az igényeidre szabunk, ami azt jeleni, hogy minden megrendelő a rendezvénye arculatának függvényében rakhatja össze ezotérikus szigetét. Választható szolgáltatásaink között a következők szerepelnek: írisz diagnosztika, kártyajóslás, grafológus, asztrológus, aurafotózás, számmisztika, kineziológiai, stresszoldás, arcelemzés, kristályterápia, angyalkártya és tenyérjóslás. Az ezoterika napjainkban egyre népszerűbb, így a legtöbb rendezvényt különlegessé tehetik az ilyen koncepciójú rendezvény sátrak, egy biztos látogatóból nem lesz hiány, még ha egész vagy akár több napos rendezvényről is van szó.

Cukorágyú

Kérje rendezvényére a cukorágyút, ami a gyerekek kedvence lesz. Kicsik és nagyok egyaránt élvezni fogják a cukoresőt, amivel feldobhatja eseményét.

Csillámtetoválás

A csillámos testdíszek elsősorban a kisebb gyerekek és mindenekelőtt a lányok berkeiben népszerűek. Nagyon feltűnőek és látványosak, több napig is ékesítik a bőrünket, szóval sokáig lehet örülni a csillogó élménynek. Profi csillámtetoválóink pontosan azt fogják elkészíteni, amit a vendég csak szeretne.

Arcfestés

Legyen az bármilyen rendezvény az arcfestés mindig biztos siker a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt.  Tehetséges arcfestőink minden lurkót szeretettel várnak és minden kérésnek eleget tesznek, legyen szó növény, állat vagy rémisztő alak megjelenítéséről. Bármilyen rendezvény elengedhetetlen eleme. Mondd, Te mi szeretnél lenni?