A Progressfun számos lehetőséget nyújt a legkülönbözőbb rendezvényekre, a vendégek létszámától, korától, a rendezvény típusától függően rengeteg játék közül lehet választani. Vegyük sorba azokat a rendezvénytípusokat, amelyre bármikor igénybe vehetőek rendezvényeszközeink.

  1. Eszközbérlés csapatépítő tréningekre

Csapatépítés esetén a rendezvény eszközök bérlése egy remek ötlet lehet abból a szempontból, hogy játékainkat és egyéb rendezvény-kellékeinket jellemzően többen használhatják egyszerre. Ezáltal akaratlanul is beindul a csapatszellem, összedolgozásra van szükség, ha az adott feladatot eredményesen akarjuk végrehajtani. A Progressfun kínálatából, erre a célra tökéletes megoldás a Paintball, az ACTION Csapatépítő Filmforgatás, vagy akár az Együttes születik!

  1. Gyermekzsúrokhoz légvárak, ugrálóvárak

Talán a gyermekzsúrok azok a rendezvények, ahol szinte egyértelmű tény, hogy a gyermekek szívéhez vezető út a színes légvárakkal, arcfestéssel és bohócokkal van kikövezve. A rendezvény eszközök bérlése során jelmezes animátorok felügyelnek a rendre, hogy a gyermekek biztonságban élvezhessék az ugrálóvárak csodás világát. A bérelhető játékok típusától függetlenül az eszközök üzemeltetése során embereink folyamatosan jelen vannak, hostesseink pedig bármely rendezvény lebonyolításában tudnak segítséget nyújtani.

  1. Városi rendezvényekhez, családi napokhoz eszközbérlés

Ennél a kategóriánál a különböző rendezvény eszközök bérlése tökéletes megoldás lehet. A logikai játékokon át a kézműves foglalkozásokig bármely rendezvénykellék garantált szórakozást nyújt, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Progressfun kínálatából a Táncgép, a Rodeó bika és a Felfújható Big Ball is remek ötlet, de bérelhető játékaink mellett a színpadtechnikával és a berendezéssel is foglalkozunk!