Cirkuszi Ügyességi Sátrak

A cirkuszi hangulatot idéző sátrainkban egyszerűnek tűnő, de annál izgalmasabb klasszikus játékaink nyújtanak kihívást a vendégeink részére. Négy különféle feladatban mérettethetik meg magukat a résztvevők.

Safari Csúszdás Akadálypálya

A gigantikus méretű Safari parkban a gyerekek nem csak csúszkálhatnak, de az óriási légvárban a felfújható akadályok között önfeledten ugrálhatnak is.

Aladdin Csúszdás Akadálypálya

A gigantikus méretű Aladdin palotájában a gyerekek nem csak csúszkálhatnak, de az óriási légvárban a felfújható akadályok között önfeledten ugrálhatnak is.

Óriás Terepjáró Légvár

Ha unalmas már a sima egyszerű légvár, akkor ez az, amit keresel!
Az egyedi forma mindenki kedvence lesz, hiszen melyik gyerek ne akarna egy hatalmas terepjáróban ugrálni?

Óriás Kalózhajó Légvár

Ugyan ki ne álmodozott volna arról gyermekként, hogy egy kalózhajó kapitánya lehessen? A kültéri és beltéri rendezvények kihagyhatatlan kelléke.

Ninja Versenypálya

Ninja kiképző pályánk erőnléti és ügyességi kihívást jelent egyaránt gyermekek és felnőttek részére is. Mutasd meg a benned lakozó ninját! A pályán párhuzamosan 2 fő fej-fej mellett rivalizálhat egymással.

Mega Ninja Akadálypálya

Mutasd meg a benned lakozó ninját! Ninja kiképző pályánk nagy testvére! Erőnléti és ügyességi kihívást jelent egyaránt gyermekek és felnőttek számára is. A pályán párhuzamosan 2 fő fej-fej mellett rivalizálhat.

Felfújható Óriás Foci Darts

A darts teljesen más értelmet nyer, mikor egy több mint 7 méter magas és széles felfújható táblával találod szembe magad, illetve pár tapadós focilabdával. Nevéből adódóan is a focidarts mindkét sport sajátosságait vegyíti, és méretéből adódóan egy egyedi élményt képes nyújtani minden korosztály számára.

Idő stoppoló

Az idő folyamatosan pörög a kihívás a gombot úgy megnyomni, hogy az órát pont 10 másodpercnél állítsd meg. Minden ezredmásodperc számít! Vajon melléd áll a szerencse és elég ügyes leszel!?

Felfújható Karnevál Kapuk

A felfújható célkapu kombinációnk karneváli játékelemeket tartalmazva (bohóc célbadobó, lufikosár és kacsakarika hajítás) nyújt kihívást a rendezvényre látogató közönség részére.