Népi Játék Csomag

Népi játék csomagunk tartalmazza hagyományos fajátékainkat:
– Toldi: A gyerekek kipróbálhatják, hogy erősebbek-e Toldi Miklósnál. Aki a legtöbb kis zsákot bírja el egy kinyújtott rúdon, az bizony majdnem olyan erős.
– Csibepofozó: Egy jól irányzott ütéssel a gumicsirkét a dézsába kell juttatni. Lássuk ki mennyire ügyes.
– Labirintus golyóterelő: 2 vagy 4 fő egyidejű közös mozgás koordinációjára van szükség, hogy a golyó a célba jusson.
– Karikaakasztó: Akaszd a karikát a farúdra.
– Patkóhajítás: Dobd úgy a patkót, hogy fennakadjon a rúdon.

Lengőteke

Kilenc bábú, egy golyó. Te mit tudnál kihozni ebből? Igen a lengőtekéről beszélünk, amit nem is olyan régen hatalmas örömmel lendítettek vidéken és a nagyobb városokban is. A hosszú nyári estéken most is kiválóan lehet elütni vele az időt, amit érthetünk szó szerint is, hiszen a cél a bábuk leütése a golyóval. Azonban nem akárhogyan, ha előröl kellene nekilendülni a bábuknak, akkor az egy picit túl egyszerű lenne, így a szabályok szerint a táblán elhelyezett bábuk mellett kell ellendíteni a golyót, hogy az visszatérve üsse le azokat. Vajon te egy lendítésből hányat csapsz le? Ha elsőre nem megy, ne ijedj meg, mert egy játék során háromszor próbálkozhatsz. Mondani se kell, az a játékos nyer, akinek kevesebb bábuja marad állva a pályán.

Lasszódobás

Csíped a vadnyugati western filmeket, a hosszú lovaglást és a cowboyok fő mesterségét a lasszódobást? Most te is kipróbálhatod, milyen gyorsan tudsz egy feldühödött bikát nyakon csípni pontosabban mondva nyakon dobni. Azért nem kell megijedni a nemes állat nem fog ránk támadni mivel papírból van, de a lasszózás technikája ugyanaz. Pár pörgetés a fejed felett, majd a hajítás, vajon a hurok a bika nyakán fog kikötni vagy mellé megy? Egy kis gyakorlással te is profi cowboy lehetsz, ráadásul egyedül és csapatban is próbára teheted a tudásodat. Ha elsőre nem megy, semmi probléma, hiszen ez egy valódi mesterség, és mint tudjuk gyakorlás szüli a mestert. Hajrá, légy most te a vadnyugat legnagyobb csibésze.

Horgászat

A horgászat gyerekekre szabott változata, ahol csak a játékosok ügyességén múlik, hogy mennyi halat tudnak kifogni. Játékunk gyorsan összeszerelhető, kis helyigényű, és látványos elemeket tartalmaz.