Óriás Dominó

Legyen szó a hagyományos dominójátékról, vagy dominósor építéséről az óriás dominókkal igazán szórakoztató a játék.

 

Óriás Puzzle

A puzzle az a játék, amivel talán a legtöbb időt lehet eltölteni, aki próbálta már (és legtöbbünk már biztosan) az tudja, hogy akár órákig is lehet bíbelődni a darabkákat figyelve és próbálgatni, hogy vajon melyik passzol melyikhez. Az egészet egyébként egy John Spilsbury nevű térképkészítőnek köszönhetjük, aki 1763-ban találta fel a játékot. Eljött az idő, hogy a játék kirakósdi lekerüljön az asztalról és helyet kapjon a szabadban, de legalábbis valami jó nagy téren. Az óriás puzzle ugyanis rendesen megnöveli a játék méreteit, ami persze nem azt jelenti, hogy itt kevésbé kellene koncentrálnod a játék darabjaira, csak azt, hogy a végeredmény és így maga az élmény is hatalmas lesz.

Eszközünk brandingelhető, így akár a cég logójával ellátva rendelhető, ezzel személyesebbé téve a rendezvény témájához.

Óriás Memória

A memóriajátékokban az a legjobb, hogy örülünk, ha jól emlékeztünk. A mindenekelőtt gyerekek számára tervezett óriás memóriajáték minden gyerekrendezvény, családi nap vagy program kiváló szereplője lehet, hiszen a sok testmozgás és játék mellett ezúttal a memóriánkat is megtréningeztethetjük. Itt nem az nyer, aki fürgébb, erősebb vagy ügyesebb, hanem akinek jobb az emlékezőképessége, jobban meg tudja jegyezni a táblákon lévő képeket. Félreértés ne essék felnőttek is kilóbálhatják a táblát, csak esetükben már félő, hogy kisebb lesz a találati arány, hiszen mint tudjuk a gyerek agya olyan, mint egy szivacs, mindent megjegyeznek. Vajon, hol van az alma, a banán vagy a katica? Lássuk, megtaláljuk-e.

Eszközünk brandingelhető, így akár a cég logójával ellátva rendelhető, ezzel személyesebbé téve a rendezvény témájához.

Óriás Malom

Vannak játékok, melyek soha nem veszítenek fényükből, ilyen a malom is, amely – ha hiszed, ha nem – több mint kétezer éve szórakoztat kicsiket és nagyokat egyaránt. Biztosan ismered a játékot a cél az ellenfeled korongjainak a levétele, ha már csak kettő van neki a pályán, akkor te nyertél. Ismerős a „csiki-csuki” kifejezés? Nincs is nagyobb öröm annál, amikor összehozunk egyet, mert innen szinte biztosra vehető a győzelem. A malom pontosan az a játék, amit jobb minél nagyobb méretben játszani, hiszen a nagy méret egyúttal a pálya könnyebb áttekinthetőségének a záloga is. A mágneses korongok könnyen mozgathatók, és egy picit már az is öröm, ahogy csúsznak a vonalon. A játék népszerűségének egyik oka, hogy kicsiknek és nagyoknak is ugyanolyan remek szórakozást kínál. Ha furfangos vagy és nem idegen tőled a logika, akkor ezt a játékot neked találták ki.

Óriás Amőba

Örök talány, hogy miért nevezték el ezt a játékot amőbának. Talán mert úgy növekszik, mint kicsi egysejtű barátunk? Ki tudja, mindenesetre, aki járt iskolába és volt padtársa, az egészen biztosan játszotta már. Ezúttal azonban nem kicsiben, kockás füzeten kell játszani, hanem nagyban, színes korongokkal, amitől még izgalmasabb lesz az egyszerű, ámbár kiváló logikai játék. Te mennyiből tudod kirakni az öt x-et, vagy karikát, persze nem is a részvétel, hanem a játék a fontos. Ha szereted a kihívásokat és nem riadsz meg egy kis gondolkodástól, akkor bármikor jól szórakozhatsz a játékkal, legyen az egy gyermeknap vagy éppen egy céges rendezvény.

Óriás Kerti Sakk

A sakk valószínűleg a világ legismertebb játéka, több ezer éve hódolnak neki szerte a világon. A hagyományos asztali sakk mellett, a királyi és nemesi udvarok kedvence volt az óriás kerti sakk is, amit most te is kipróbálhatsz. Merj nagyban játszani! Az óriás sakkal lépdelni a táblán, olyan mintha egy valódi csata részese lennél, ami nem utolsó sorban nagyobb felelősséget is ró a válladra. Ha kipróbálod, észre fogod venni, hogy jobban átgondolod egy-egy lépésedet, mint amikor az asztalon próbálod legyőzni az ellenfeled. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne ígérne a játék felhőtlen szórakozást, nagyon is azt teszi. Egy aprócska gond van csak vele. Hogyan fogjátok eldönteni, ki lesz a fehérrel és ki a feketével? Ezeket a bábukat ugyanis, biztosan nem tudod elrejteni a tenyeredben. Na de, ezt a probléma azért csak megoldjátok majd valahogy és cserébe levenni egy bástyát vagy magát a királynőt, olyan érzés lesz, mintha megbénítanád egy középkori csatában az ellenség jobb szárnyát, vagy menekülésre kényszerítenéd a másik királyt.

Óriás Társasjáték

Társasjátékozni mindenki szeret, számítógép ide vagy oda, ez a játék ma is hatalmas népszerűségnek örvend. Valószínűleg pont azért, mert többen játsszuk és élőben. Ami pedig a jó hír, hogy végre itt az óriás társasjáték, ahol mi magunk lehetünk a bábuk, persze, csak ha nem akarjuk használni az óriási játékfigurákat. Olyan érzés, mintha nem csak irányítanánk „hőseinket”, hanem valóban mi magunknak kellene megküzdeni a különböző akadályokkal és próbatételekkel. A hatalmas pályához és bábukhoz, hatalmas dobókocka is dukál, de jól vigyázz, itt is minimum pördülnie kell egyet a kockának, hogy érvényes legyen a szám, amit dobtál. A szabályok persze ugyanazok, mint kicsiben és ha esetleg füllenteni akarnál, akkor ne tedd, mert itt bizony, mindenki lát mindent. Győzzön hát a jobbik és persze, aki a szerencsésebb.