Velocipéd

A velocipéd tulajdonképpen a mai kerékpár előfutára, a különbség a meghajtásban van, ugyanis közvetlenül az első keréken találjuk a pedálokat.

Kergetricikli

Ha szeretsz biciklizni, most megmutathatod, mennyire ülsz profin a nyeregben. Mielőtt azonban elkezdenéd, egy dolgot mindenképpen meg kell tenned: felejtsd el azt, amit a biciklizésről eddig gondoltál. Ezen az akadálypályán ugyanis nem az lesz a legnehezebb feladat, hogy a nyeregben maradj (bár ha belegondolunk az is), hanem hogy legyőzd az akadályokat, igen ám, de ha jobbra akarsz majd fordulni a bringa balra fog kanyarodni. Nem is olyan egyszerű ugye? Bizony tényleg nem az, de rendkívül szórakoztató és vicces. Ha pedig megtettél pár kört, utána már nem is fog olyan bonyolultnak tűnni a dolog, csak hazafelé kell majd egy kicsit vigyáznod, nehogy valamelyik sarkon véletlenül majd rossz irányba fordulj.

Kergebringa

Ha szeretsz biciklizni, most megmutathatod, mennyire ülsz profin a nyeregben. Mielőtt azonban elkezdenéd, egy dolgot mindenképpen meg kell tenned: felejtsd el azt, amit a biciklizésről eddig gondoltál. Ezen az akadálypályán ugyanis nem az lesz a legnehezebb feladat, hogy a nyeregben maradj (bár ha belegondolunk az is), hanem hogy legyőzd az akadályokat, igen ám, de ha jobbra akarsz majd fordulni a bringa balra fog kanyarodni. Nem is olyan egyszerű, ugye? Bizony tényleg nem az, de rendkívül szórakoztató és vicces. Ha pedig megtettél pár kört, utána már nem is fog olyan bonyolultnak tűnni a dolog, csak hazafelé kell majd egy kicsit vigyáznod, nehogy valamelyik sarkon véletlenül majd rossz irányba fordulj.

Tricikli Park

A leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik – tartja a bölcs mondás. Az autóversenyzők és a Forma 1-es pilóták azonban ezt egy kicsit máshogy látják, ők úgy mondják „egyetlen tekeréssel”. Hiszen mi is volt az autó és a gokart előtt a fenekük alatt? Hát persze, hogy a tricikli. A tricikli mindennek a kezdete, a legkisebb közös többszörös, hiszen innen vezet az út a biciklire, a motorra és az autóra is. Profi tricikli parkunk téged is vár, a „járművekre” ugyanúgy felpattanhat kicsi és nagy, a profi triciklista és aki tényleg csak most teszi meg az első tekerését. Egy biztos, ha Forma 1-es pilóta leszel, ha nem, itt jól fogsz szórakozni.

Trükkös Bringák

Láttál már egy keréken egyensúlyozó bohócot, vagy óriáskerekű bicikli tetején pipázó kalapos urat, esetleg mini bringán próbálkozó zsonglőrt? Nos, bicikliparkunkban a legfurcsább és legkülönlegesebb csodabicikliket most te is kipróbálhatod. Kacagásból és izgalomból nem lesz hiány, erre akár mérget is vehetsz. A minitől az óriáskerékig, sőt a sok kerekes cangákig mindenki megtalálja a neki kedvére valót. Ha esetleg nem rendelkezel oroszlánszívvel és nem szívesen próbálnád ki a furcsaságokat, akkor is remek délutáni programmal várunk, hiszen különleges kerékpárjaink látványnak sem utolsók, sőt egy picit a biciklik történelmébe is bepillantást nyerhetsz általuk.

Felfújható Versenypálya

Legyen az családi rendezvény, céges buli, vagy bármilyen szabadtéri esemény, a felfújható versenypálya bizonyosan a gyerekprogramok fénypontja lesz. A pályát egyszerre több dologra is lehet használni, rendezhetünk itt a biciklis ügyességi játékokon át a Kézi Dodgemes versengésig sok mindent, a lehetőségeknek csak képzeletünk szabhat határt. A kicsik pedig nem csak élvezni fogják az itt zajló versenyeket és játékokat, de a gumi anyagból készült pálya miatt a biztonságukért sem kell aggódnunk. A 10 x 20 méteres pálya elegendően nagy helyet biztosít, csapatjátékok vagy csoportos versenyek számára is.

Kézi Dodgem

Van egy jó hírünk: többet nem kell a búcsúsokra várni, hogy dodgemezhessünk egy jó nagyot, sőt nem nekünk kell a pályára menni, hanem a pálya jön el hozzánk. A dodgem kicsit olyan, mint a fagylalt, nagyítóval kell olyan embert keresni, aki ne szeretné. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást kínál, már csak azért is mert a gépek háromkerekűek és kézzel irányíthatóak. Az ebből adódó trükkös és furcsa mozgások, nem ritkán hatalmas megpördülések mindenkit jól szórakoztatnak. Ha pedig belejöttél a kezelésébe és igazi profikká váltunk a pályánkon, akkor jöhetnek az igazi dodgemes összecsapások is. Egy biztos, szem nem marad szárazon a sok nevetéstől.

Az eszközhöz szükséges egyenletes aszfaltos terület biztosítása.

Autós Szimulátor

Az autó szimulátorunk teljes körű élethű vezetési élményt kínál a professzionális alkatrészeknek és az élethű grafikus környezetnek köszönhetően.