Népi Játék Csomag

Népi játék csomagunk tartalmazza hagyományos fajátékainkat:
– Toldi: A gyerekek kipróbálhatják, hogy erősebbek-e Toldi Miklósnál. Aki a legtöbb kis zsákot bírja el egy kinyújtott rúdon, az bizony majdnem olyan erős.
– Csibepofozó: Egy jól irányzott ütéssel a gumicsirkét a dézsába kell juttatni. Lássuk ki mennyire ügyes.
– Labirintus golyóterelő: 2 vagy 4 fő egyidejű közös mozgás koordinációjára van szükség, hogy a golyó a célba jusson.
– Karikaakasztó: Akaszd a karikát a farúdra.
– Patkóhajítás: Dobd úgy a patkót, hogy fennakadjon a rúdon.

Labirintus Ügyességi Játék

Minden korosztály számára érdekes kihívást jelent a labirintusos golyóterelő játékunk, ahol 2 vagy 4 fő egyidejű közös mozgás koordinációjára van szükség.

Velocipéd

A velocipéd tulajdonképpen a mai kerékpár előfutára, a különbség a meghajtásban van, ugyanis közvetlenül az első keréken találjuk a pedálokat.

Söprögető Szimulátor

Az eszköz hasonlít egy ninja kiképző pályára, amelyben próbára teheti érzékszerveit, reflexeit illetve fizikumát is. Szimulátorunk garantáltan felejthetetlen élményt nyújt mind gyermekeknek, mind felnőttek részére.

Kergetricikli

Ha szeretsz biciklizni, most megmutathatod, mennyire ülsz profin a nyeregben. Mielőtt azonban elkezdenéd, egy dolgot mindenképpen meg kell tenned: felejtsd el azt, amit a biciklizésről eddig gondoltál. Ezen az akadálypályán ugyanis nem az lesz a legnehezebb feladat, hogy a nyeregben maradj (bár ha belegondolunk az is), hanem hogy legyőzd az akadályokat, igen ám, de ha jobbra akarsz majd fordulni a bringa balra fog kanyarodni. Nem is olyan egyszerű ugye? Bizony tényleg nem az, de rendkívül szórakoztató és vicces. Ha pedig megtettél pár kört, utána már nem is fog olyan bonyolultnak tűnni a dolog, csak hazafelé kell majd egy kicsit vigyáznod, nehogy valamelyik sarkon véletlenül majd rossz irányba fordulj.

Biliárd Foci

Ez a játék a biliárd és a foci ötvözetéből született. Gyakorlatilag egy felnagyított biliárd játék, ahol a golyók focilabda méretűek és a lábunkat használjuk dákó helyett.

Kergebringa

Ha szeretsz biciklizni, most megmutathatod, mennyire ülsz profin a nyeregben. Mielőtt azonban elkezdenéd, egy dolgot mindenképpen meg kell tenned: felejtsd el azt, amit a biciklizésről eddig gondoltál. Ezen az akadálypályán ugyanis nem az lesz a legnehezebb feladat, hogy a nyeregben maradj (bár ha belegondolunk az is), hanem hogy legyőzd az akadályokat, igen ám, de ha jobbra akarsz majd fordulni a bringa balra fog kanyarodni. Nem is olyan egyszerű, ugye? Bizony tényleg nem az, de rendkívül szórakoztató és vicces. Ha pedig megtettél pár kört, utána már nem is fog olyan bonyolultnak tűnni a dolog, csak hazafelé kell majd egy kicsit vigyáznod, nehogy valamelyik sarkon véletlenül majd rossz irányba fordulj.

Óriás Dominó

Legyen szó a hagyományos dominójátékról, vagy dominósor építéséről az óriás dominókkal igazán szórakoztató a játék.

 

Tricikli Park

A leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik – tartja a bölcs mondás. Az autóversenyzők és a Forma 1-es pilóták azonban ezt egy kicsit máshogy látják, ők úgy mondják „egyetlen tekeréssel”. Hiszen mi is volt az autó és a gokart előtt a fenekük alatt? Hát persze, hogy a tricikli. A tricikli mindennek a kezdete, a legkisebb közös többszörös, hiszen innen vezet az út a biciklire, a motorra és az autóra is. Profi tricikli parkunk téged is vár, a „járművekre” ugyanúgy felpattanhat kicsi és nagy, a profi triciklista és aki tényleg csak most teszi meg az első tekerését. Egy biztos, ha Forma 1-es pilóta leszel, ha nem, itt jól fogsz szórakozni.

Trükkös Bringák

Láttál már egy keréken egyensúlyozó bohócot, vagy óriáskerekű bicikli tetején pipázó kalapos urat, esetleg mini bringán próbálkozó zsonglőrt? Nos, bicikliparkunkban a legfurcsább és legkülönlegesebb csodabicikliket most te is kipróbálhatod. Kacagásból és izgalomból nem lesz hiány, erre akár mérget is vehetsz. A minitől az óriáskerékig, sőt a sok kerekes cangákig mindenki megtalálja a neki kedvére valót. Ha esetleg nem rendelkezel oroszlánszívvel és nem szívesen próbálnád ki a furcsaságokat, akkor is remek délutáni programmal várunk, hiszen különleges kerékpárjaink látványnak sem utolsók, sőt egy picit a biciklik történelmébe is bepillantást nyerhetsz általuk.