Safari Csúszdás Akadálypálya

A gigantikus méretű Safari parkban a gyerekek nem csak csúszkálhatnak, de az óriási légvárban a felfújható akadályok között önfeledten ugrálhatnak is.

Óriás Kalózhajó Légvár

Ugyan ki ne álmodozott volna arról gyermekként, hogy egy kalózhajó kapitánya lehessen? A kültéri és beltéri rendezvények kihagyhatatlan kelléke.

ToyStory Óriás Csúszdás Légvár

A gigantikus méretű Toystory témájú csúszdás légvár közel 100 m2-en nyújt aktív szórakozást a gyerekeknek. A kültéri és beltéri rendezvények kihagyhatatlan kelléke, csúszni, mászni, ugrálni is lehet benne.

Nyolcszögletű Csúszdás Légvár

A nyolcszögletű Pán Péter designos, újdonságban lehet csúszni, mászni, ugrálni. Minden benne van, ami elengedhetetlen egy igazi akadályokkal teli légvárhoz.

Óriás Krokodil Légvár

A hatalmas méretű kalandpályán egy óriási krokodillal is „meg kell küzdeniük” a gyerekeknek, amelynek a szája időszakosan nyílik és záródik.

Aladdin Csúszdás Akadálypálya

A gigantikus méretű Aladdin palotájában a gyerekek nem csak csúszkálhatnak, de az óriási légvárban a felfújható akadályok között önfeledten ugrálhatnak is.

Óriás Terepjáró Légvár

Ha unalmas már a sima egyszerű légvár, akkor ez az, amit keresel!
Az egyedi forma mindenki kedvence lesz, hiszen melyik gyerek ne akarna egy hatalmas terepjáróban ugrálni?

Felfújható Romcsúszda

Romkastélyunk testvérpárja, ahol ugrálhatnak, bújócskázhatunk és a magasból is lecsúszhatunk.

Felfújható Hernyó

Remek és izgalmas szórakozást kínál a felfújható hernyó, melynek úgy kell meghódítani a belsejét – azaz keresztüljutni rajta – hogy odabent még különböző akadályokkal is meg kell küzdeni. Mindenekelőtt ügyességet igényel a játék, no meg a szülők lelkes biztatását a győzelemért. Az U alakú kukac kis ablakain a hozzátartozók figyelemmel kísérhetik a gyerkőcök kalandjait.  Családi napokon és gyermekrendezvényeken felhőtlen szórakozást kínál a különleges játék.