Óriás ESDA Építőkocka

Minden gyerkőc szeret építeni, most a felfújható iglu sátor alatt óriási építőkockákból óriási házakat építhetnek, a játéknak csak a képzeletük szabhat határt.

Ügyességi Játékok

Készségfejlesztő ügyességi játékaink célja, hogy az agy és a kezek összhangban legyenek. Golyóterelő reflexjáték, célbadobó ügyességi játék, óriás amőba, labirintus ügyességi játék és óriás jenga található a csomagban.
Kültéren iglu sátor alatt helyezzük el a foglalkozást.

Képes Vagy Rá???

Bizony olykor el sem tudjuk képzelni, hogy valami sikerülhet, aztán mégis győztesen kerülünk ki a megmérettetésből. Persze, ha nem, az sem baj, hiszen, mint tudjuk nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. Családi napokra, gyerekprogramokra és céges rendezvényekre kínálunk különböző vicces próbatételeket. Versenyezhetünk akár párban, csapatban, de egyéni rekordot is dönthetünk a jópofa, szórakoztató, ugyanakkor nem kevés koncentrációt igénylő feladatokban. A játékok bármely korosztály számára igazi kihívást jelenthetnek, szóval gyere és próbáld ki, Te vajon képes vagy rá?

Varázslatos Fizika

Az idősebbek biztosan emlékeznek Öveges Professzor délutáni kísérleteire, melyek felhőtlen kikapcsolódást kínáltak az akkori gyerek korosztálynak. A professzor pipettái, ruhacsipeszei és űrrakétái ma már valamelyik szekrényének a mélyén pihennek, de a fizikával való kísérletezés a mai napig ugyanolyan remek szórakozást kínál. Az interaktív fizikai kísérleteink eddig mindenhol nagy sikert arattak és vonzották a gyerekek figyelmét, animátoraink egyszerű, de biztonságos és látványos kísérleteket mutatnak be, majd segítenek a gyerekeknek, hogy egy napra ők is Öveges Professzorok lehessenek.  Bármilyen rendezvényen, ahol vannak gyerekek biztos siker ez a program, nem utolsó sorban pedig a nagyok is tanulhatnak új dolgokat a fizika csodálatos világáról.

Bababirodalom

Hogy is nézne ki egy családi nap, ha a legkisebbek otthon maradnának a nagyszülőkkel? Bizony nem túl jól, a kicsik figyelmét azonban nem mindig könnyű, hosszú távon pedig még nehezebb lekötni, de aggodalomra semmi ok, a bababirodalmunkban remekül fogják érezni magukat. Színes parkunk a legkisebbeket (1-6 év) célozzák meg varázslatos játékaival, melyek között ugyanúgy megtalálható a házikó, a minicsúszda, mint a szórakoztató építőkockák vagy kisautók. Fiuk és lányok egyaránt több játékból válogathatnak, így minden csöppség találni fog olyat, ami felkelti érdeklődését, és tartalmasan köti le a figyelmét. A szabadban iglu sátor alatt helyezzük el a játékokat, ami árnyékot biztosít az önfeledt szórakozáshoz.

Logikai Játékok – játékbérlés rendezvényre

A logikai játékok napjainkban egyre népszerűbbek, hiszen ki ne szeretné próbára tenni magát, így bármilyen rendezvényen – szóljon az kicsiknek vagy nagyoknak – remek választás lehet. Ha te is szereted törni a fejed, azon morfondírozni hogyan is lehetne megfejteni a rejtvényt, vagy kirakni a helyes megoldást, akkor gyere és próbálkozz velünk. Az asztaloknál ördöglakatok, fajátékok, gondolkodtató feladványok várják a vendégeket és itt valóban nincsen korhatár, a gyerekek számára ugyanolyan szórakoztató lehet a fejtörő, mint a felnőtteknek. Akár együtt is gondolkodhattok barátokkal, szülőkkel vagy éppen a gyerekekkel, hogy közösen jöjjetek rá a megoldásra, ami gyakran egyszerűbb, mint azt az ember első ránézésre gondolná. Persze olyan is van, hogy órákig csak „sakkozunk” a megoldáson, szóval nyugodtan készülhetsz egész napos programra is.
Kültéren iglu sátor alatt helyezzük el a foglalkozást.