Mega Ninja Akadálypálya

Mutasd meg a benned lakozó ninját! Ninja kiképző pályánk nagy testvére! Erőnléti és ügyességi kihívást jelent egyaránt gyermekek és felnőttek számára is. A pályán párhuzamosan 2 fő fej-fej mellett rivalizálhat.

Ninja Versenypálya

Ninja kiképző pályánk erőnléti és ügyességi kihívást jelent egyaránt gyermekek és felnőttek részére is. Mutasd meg a benned lakozó ninját! A pályán párhuzamosan 2 fő fej-fej mellett rivalizálhat egymással.

Trambulin

Ki tudja, hogy honnan származik a trambulin? Bizonyára kevesen tippelnének az eszkimókra, pedig a sport szakértői tőlük származtatják az eredetét. Az a feltevés, hogy az eszkimók kifeszített fókabőrökkel „reptették” egymást, jóllehet mások a tűzoltóknál vélik megtalálni a játék eredetét. Igazából mindegy is, az a lényeg, hogy van trambulin, amin remekül szórakozhat gyermek és felnőtt egyaránt, feltéve, ha súlyunk nem éri el a 80 kilogrammot. Az ügyesebbek komoly akrobatikai elemeket is bemutathatnak, akik pedig csak most próbálkoznak először, próbáljanak olyan magasra ugrani benne, amennyire csak mernek. Ennek a remek eszköznek helye van minden családi és gyermeknapon, hiszen ki ne szeretne önfeledten ugrálni és élvezni a súlytalanságot.

Mobil Kalandpark

Ha szeretjük a kalandparkok hangulatát és a kihívásokat, melyek ott várnak ránk, de nincs a közelünkben egy sem, akkor ne habozzunk és ne az országot szeljük át, hanem rendeljünk mi magunknak egyet. Házhoz visszük az élményt, amely kisebb és nagyobb közösségeknek is remek szórakozást kínál akár hosszabb távon is. A mobil kalandpark akadálypályáin, kötelekkel rögzítve és sisakban, biztonságosan teheti mindenki próbára a bátorságát és ügyességét. A különböző mászós akadályok leküzdése pedig mindenkinek pazar élményt kínál.