Felfújható Boxring

Néha mindenki arra vágyik, hogy kieressze a gőzt. Újdonságunkban óriás boxkesztyűkkel erre lehetőség nyílik, természetesen fejvédő használata mellett.

Mega Ninja Akadálypálya

Mutasd meg a benned lakozó ninját! Ninja kiképző pályánk nagy testvére! Erőnléti és ügyességi kihívást jelent egyaránt gyermekek és felnőttek számára is. A pályán párhuzamosan 2 fő fej-fej mellett rivalizálhat.

Ninja Versenypálya

Ninja kiképző pályánk erőnléti és ügyességi kihívást jelent egyaránt gyermekek és felnőttek részére is. Mutasd meg a benned lakozó ninját! A pályán párhuzamosan 2 fő fej-fej mellett rivalizálhat egymással.

Táncgép

Ha a zene a véredben van, akkor ezt a táncgépet neked találták ki, de a legjobb, hogy akkor is te lehetsz a parkett ördöge, ha a ritmusérzék adománya nem adhatott meg neked, viszont a koncentrációé igen. A szórakoztató játékban a nevetés és a jókedv garantált. Próbálj figyelni a felvillanó színekre, kövesd az ütemet és mindig oda lépj, ahova kell. Mi a kedvenc zenei irányzatod a techno vagy inkább a rock and roll, a Beatlesre vagy Justin Bieberre rázod jobban? Bármi is legyen a kedvenced, itt biztosan megtalálod a stílusodat, és ha ügyesen teljesítesz a valódi parketten is reflektorfénybe kerülhetsz. Ki tudja, talán új csillag születik? Próbáld ki és kiderül.

A digitális kijelző miatt, kültéren ajánlott fedés alatt elhelyezni.

Games Center Felfújható Sportaréna

Kialakításánál fogva kiváló helyszíne lehet számos játéknak. Ha nem lenne esetleg ötleted, akkor lehet itt bújócskázni, fogócskázni, kidobós labdajátékokat játszani, kommandózni, vagy akár Nurf pisztollyal háborút vívni, ráadásul mindezt egy sejtelmes és hatalmas arénában. Egyszóval a labirintusnak csak a képzelet szabhat határokat. A felfújható Games Center látványos és tágas, így egyszerre sokan is játszhatnak benne. Távolról is odavonzza a kíváncsi tekinteteket, így kiváló kelléke lehet minden szabadban tartott családi és gyerek rendezvénynek.

Felfújható Levegővarázs

A csomag 2 különböző játékot tartalmaz, amelyek a levegő erejével szórakoztatják a kicsiket és nagyokat; ezek a sündisznó és a csocsó játékok különleges változatai. A szórakoztató játékok minden családi és gyerek rendezvény főszereplője lehet. Szedd össze te is az ügyességet és próbáld ki, hogyan tudsz dacolni a gravitációval.

Óriás Csúszó Aréna – bérelhető vizes játékok

Ha hosszú az út a strandig és az ottani óriás csúszdáig, akkor vegyél egy nagy levegőt és fújj fel magadnak egyet, mert mi házhoz visszük neked a szórakozást (na jó, persze fel is fújjuk). A szabadtéren használható óriás csúszó arénánkkal garantáltan mindenki jól fog szórakozni, már aki szeret csúszni, de ki ne szeretne? A játék lényege, hogy a pályán végigcsúszva kell minél messzebbre jutnia a versenyzőnek. A pálya pedig igény szerint vetélkedőkre is átalakítható, ha te akarsz a leggyorsabb lenni, akkor kellő lendülettel (nem biztos, hogy a nagyobb a jobb) lökd el magad a starttól és egyensúlyozz úgy, hogy minél messzebb száguldj. Az óriás csúszó aréna izgalmas és vidám szórakozás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Felfújható Darts

Amennyiben te is kedveled a darts-ot, vagy egyszerűen csak szeretsz célba dobni, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld az óriás, felfújható darts játékot. Ezúttal a céltábla nem parafa, az éles tűket pedig tapadós labdákra cseréltük, hogy a kisebbek is biztonságosan mérhessék össze tudásukat. A szokatlan méretű játék szabályai pontosan ugyanazok, mint kisebb testvérének: három dobásból próbáljunk minél több pontot elérni. Ha már biztosan dobod a bullt vagy a tripla húszat, akkor tuti te leszel a nyerő. A szabadtéri rendezvények tökéletes kelléke a dartsok királya, amit felnőttek és gyerekek is élvezettel fognak játszani.

Repülő Szőnyeg Szimulátor

Biztosan te is ismered a híres mesegyűjteményt az Ezeregyéjszaka meséit, ahol Aladdin és barátai szabadon szállhatnak a varázslatos repülőszőnyeg hátán. A legtöbbünk csak álmodozik róla, hogy vajon milyen élmény lehet egy ilyen kaland, de te most ki is próbálhatod. Vajon te mennyi ideig tudsz fennmaradni Aladdin varázsszőnyegén? A mi repülő szőnyegünk, akárcsak a mesebeli, időnként azért megmakacsolja magát és olykor nagyobb lendületet vesz, mint amire számítanánk, azonban ha ügyesen egyensúlyozol, és kicsit kapaszkodsz, akkor biztosan fennmaradsz a megzabolázott szőnyegen. Nem csak kicsiknek, de felnőtteknek is pazar élményt kínál a mesebeli szőnyeg, amire a szabadban és fedett helyen is felpattanhatunk.

Rodeó Foci Szimulátor

Ha te is úgy vagy vele, hogy minden mennyiségben jöhet a foci, akkor itt az ideje kipróbálnod, amikor nem te mozgatod a labdát, hanem a labda mozgat téged. A rodeónak egy speciális változata az óriási labda, azaz a rodeó foci, amely jobbra-balra, előre-hátra mozog, miközben te próbálsz rajtamaradni. Annyival nehezebb a feladat, mint a hagyományos rodeó bika esetében, hogy itt egy szabályos gömbön ülsz, persze azért kapaszkodód van, hogy minél ügyesebben tudj egyensúlyozni a laszti tetején. Nem csak kicsik, de a nagyobbak is kipróbálhatják ezt a remek ügyességi játékot, ahol az győz, aki tovább tud fenn maradni a tetején. A minden korosztály számára izgalmas kihívást jelentő rodeó foci, bármely szabadtéri és beltéri rendezvényen megállja a helyét.