Cirkuszi Ügyességi Sátrak

A cirkuszi hangulatot idéző sátrainkban egyszerűnek tűnő, de annál izgalmasabb klasszikus játékaink nyújtanak kihívást a vendégeink részére. Négy különféle feladatban mérettethetik meg magukat a résztvevők.

Felfújható Karnevál Kapuk

A felfújható célkapu kombinációnk karneváli játékelemeket tartalmazva (bohóc célbadobó, lufikosár és kacsakarika hajítás) nyújt kihívást a rendezvényre látogató közönség részére.

Digitális Reflexfal

A reflexfal egy többfunkciós egyedi fejlesztésű ügyességi eszköz.
Egy 3 x 2 méteres táblára vannak felszerelve az érzékelők, a játék célja, hogy a különböző sorrendben felvillanó fényeket megérintsük.
Arról hogy a megadott idő alatt hányszor sikerült megérintenünk az érzékelőket a digitális kijelző számlálója ad visszajelzést.
A digitális reflexfal eszközünk brandingelhető, így akár a cég logójával ellátva rendelhető, ezzel személyesebbé téve a rendezvény témájához.

Combi Sport Aréna

A Combi Sport Aréna egy többfunkciós, egyéni és csapat játékra is kiváló egyedi fejlesztésű ügyességi eszköz.
A készségfejlesztő játék célja, hogy a különböző sorrendben felvillanó fényeket eltaláljuk a labdákkal.
Arról hogy a megadott idő alatt hányszor sikerült eltalálnod az érzékelőket a digitális kijelző számlálója ad visszajelzést.

Digitális Reflexpálya

A reflex pálya egy többfunkciós, egyéni és csapat játékra is kiváló egyedi fejlesztésű ügyességi eszköz.
A készségfejlesztő játék célja, hogy a különböző sorrendben felvillanó fényeket megérintsük.
Arról, hogy a megadott idő alatt hányszor sikerült megérintenünk az akadályokat a digitális kijelző számlálója ad visszajelzést.
Az akadályok mobilitása lehetővé teszi, hogy egy bizonyos távolságon belül bármilyen formát kialakítsunk, így egy időben akár 2 x 4 fő is részt vehet a  csapatokban.

ÖKO Szelektív Hulladékgyűjtő Játék

Felborult a szemetes! Gyűjtsétek össze a szétszóródott hulladékot, úgy hogy 4 csoportnak megfelelően legyenek szelektálva. A siker érdekében négy fő egyidejű rátermettsége szükséges.

Sörpong

Legyen az céges csapatépítő, vagy szülinapi buli, egy jó összejövetel elengedhetetlen kelléke ez az ügyességi játék, amelyhez mi biztosítjuk a stílusos kiegészítőket!
Játsszatok párban vagy akár csapatban, a szórakozás garantált!

Felfújható Óriás Foci Darts

A darts teljesen más értelmet nyer, mikor egy több mint 7 méter magas és széles felfújható táblával találod szembe magad, illetve pár tapadós focilabdával. Nevéből adódóan is a focidarts mindkét sport sajátosságait vegyíti, és méretéből adódóan egy egyedi élményt képes nyújtani minden korosztály számára.

Felfújható Egészség Célkapu

A feladat, hogy a különböző típusú élelmiszereket szimbolizáló labdákat a megfelelő helyre kell bedobni. Az egészségesebb „jó” élelmiszereket könnyebb az egészségtelen termékeket nehezebb.

Felfújható Boxring

Néha mindenki arra vágyik, hogy kieressze a gőzt. Újdonságunkban óriás boxkesztyűkkel erre lehetőség nyílik, természetesen fejvédő használata mellett.