Rodeó bika bérlés

2017. 01. 10.

Tudtad-e?
A világ leghíresebb rodeó bikája, Voodoo Child igazi legenda a rodeókedvelők világában. 2011 októberében vonult nyugdíjba a rodeó rendezvények világából.
Négy éves pályafutása során szinte mindig ő nyert az arénában: 92%-ban ledobta a hátára ülő merész pasasokat! Csak négyen tudták úgy megülni őt, hogy a menet végén nem lett poros a tomporuk. Gazdája, Jeff Robinson szerint Voodoo Child „egyszeri és megismételhetetlen bika”!
Igaz számos különböző játékot kínálunk, de mind közül az egyik legnépszerűbb a rodeó bika szimulátor. Az amerikában őshonos hagyomány elterjedt változatának töretlen a sikere, amely annak köszönhető, hogy egy vad bika, akárcsak Voodooo Child, megülésének élményét adja vissza tökéletesen biztonságosan.  A 6×6 méteres, levegővel töltött puha felület garantálja, hogy nem sérül meg senki, így kicsik és nagyok is szabadon szórakozhatnak a rodeó bikán. Mindenki tudja, hogy a cél minél tovább a nyeregben maradni, azonban bármilyen ügyes is valaki, ez nem mindig sikerül.
A rodeó bika bérlés akár civil, akár céges rendezvényre jó ötlet lehet, mert garantáltan kihozza mindenkiből a cowboyt (vagy a cowgirlt), így a résztvevők emlékezetes élménnyel térhetnek haza.